Steil©

Steil© is de winkel waar je moet zijn voor baby- en kinderkleding tot 10 jaar, schoenen , accessoires, lifestyle boeken, woonaccessoires en kado’s in de rivierenbuurt in Amsterdam.

Steil© is  geopend van Woensdag t/m  Vrijdag van 10.30 – 17:30 uur en op Zaterdag van 10.30 – 17:00 uur
De”we gaan er uit verkoop!”
Ik heb besloten om na 16 jaar te stoppen met Steil.
8 jaar op de Vrijheidslaan en 8,5 jaar op de Rijnstraat. Twee Corona jaren, inflatie, huurverhoging, energietoeslag, etc.etc!
De koek is op! Met heel veel pijn en verdriet moet ik afscheid nemen van dit fijne plekje en mijn fijne klantenkring. De bedoeling is dat op 1 Januari 2024 de winkel leeg moet zijn.
Tot die tijd hoop ik jullie nog te zien in de winkel!
Liefs Monique #steil #rijnstraat #rijnstraat74 #rijnstraatamsterdam #inderijnmoetjezijn #babyconceptstore #babykleding #interiordesign #interiordesigntips #stijladvies #kinderkleding #amsterdamzuid #amsterdam #rivierenbuurtamsterdam❤️

Steil© Kids

Wij verkopen nieuwe baby en kinderkleding tot ongeveer 10 jaar van de merken: Yourwishes, Riffle Amsterdam, the Newchapter, Tumble ’n Dry en baby accessoires en cadeau’s,  sokjes en maillots van MP Denmark. Bibs spenen en veel meer leuks.

Tot snel!

Monique (Steil)

Steil© is de winkel waar je moet zijn voor baby- en kinderkleding tot 10 jaar, interieur accessoires, mode accesoires, lifestyle, woonaccessoires en kado's in de rivierenbuurt in Amsterdam.