Steil©

Steil© is de winkel waar je moet zijn voor hippe tweedehands dameskleding, nieuwe baby- en kinderkleding tot 5 jaar, schoenen , accessoires, lifestyle boeken, woonaccessoires en kado’s in de rivierenbuurt in Amsterdam.

Kledinginname:

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u kleding de gehele dag inbrengen.

Dit gaat volgens het fifty fifty principe, wat er verkocht wordt krijgt de inbrenger de helft van.

De ingebrachte kleding moet aan de volgende eisen voldoen:
Het moet schoon en zonder gaten zijn
Het moet van deze tijd zijn (geen vintage)

Wij nemen geen Primark en kledingstukken uit soortgelijke winkels in. Er mag best een hele leuke H&M, Zara of Mango tussenzitten, maar liefst zo min mogelijk.

Aangezien onze winkel niet heel groot is en wij de kwaliteit willen waarborgen zijn we heel selectief op de stukken die ingebracht worden.

Schoenen moeten zo goed als nieuw zijn. En de kleding die ingebracht word moet van het seizoen van inbreng zijn, dus geen zomer in de winter etc.

(Steil is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging)

Steil© Kids

Naast secondhand dames verkopen wij nieuwe baby en kinderkleding tot ongeveer 5 jaar van de merken: Yourwishes, Little Indians, Fresk en baby accessoires van Les Reves d’anais en sokjes en maillots van MP Denmark.

Ook verkopen wij schoentjes van Bardossa en Little Indians en spenen van Bibs in verschillende hippe kleuren. 0-6 maanden en 6-12 maanden.

Tot snel!

Monique (Steil)


Steil© is de winkel waar je moet zijn voor hippe tweedehands dameskleding, nieuwe baby- en kinderkleding tot 5 jaar, schoenen , accessoires, lifestyle boeken, woonaccessoires en kado's in de rivierenbuurt in Amsterdam.